AcasăNewsTariceanu strica planurile premierului Ponta: "PNL e un partid de dreapta, nu...

Tariceanu strica planurile premierului Ponta: „PNL e un partid de dreapta, nu poate sa fie de acord cu asta!”

Calin Popescu Tariceanu nu vrea sa auda de asumarea raspunderii Guvernului pentru modificarea legii referitoare la restituirea proprietatilor.

Calin Popescu Tariceanu aprinde in PNL flacara rebeliunii contra fratiorilor din PSD

PNL este un partid de dreapta, nu poate sa fie de acord cu acest lucru”, a sustinut fostul premier liberal ieri, la prima intalnire a conducerii PNL dupa congres. Iar de aici la declansarea unor adevarate dispute in BPN nu a fost decat un pas. Concret, Tariceanu acuza atat termenul mult prea lung de restituire luat in calcul de noua lege  (anul 2017), cat si crearea unor noi institutii care vor fi ocupate de ”birocrati”.

Ceea ce, afirma Tariceanu, va insemna ingreunarea procesului de retrocedare si asumarea cu buna stiinta a aparitiei unei ”filiere de coruptie, asa cum s-a intamplat in ultimii ani ai guvernarii Boc la ANRP”. Iesirea lui Calin Popescu Tariceanu are loc in situatia in care premierul Victor Ponta a dat ca sigura adoptarea noii legi, prin asumarea raspunderii ministeriale, pe 19 martie.

[poll id=”465″]

author avatar
Simona Badulescu
951 afisari

1 COMENTARIU

  1. GALCEAVA afisata dintre reprezntantii celor mai importate institutii ale statului Ro este folosita pentru a deturna atentia publica de la REALITATILE CRUNTE care impiedica Ro sa fie primita in Spatiu Schengen; La Bruxeles se cunoaste realitatea de pe teritoriu Ro aceasta fiind scanata in detalii in asa mod incat sa fie vazute si PASARILE CALATOARE care intra sau ies din tara, dar si realitatile legate de contrabanda existenta la granita, in porturi si migratia de persoane si se mai cunosc deasemenea si motivele scarboase din sistemul judiciar pe care dl CORLATEAN le-a constatat LEGATE de CORUPTIE ca fiind existente in JUSTITIE si pentru care a refuzat functia de ministru la JUSTITIE crezand ca face fata la externe unde acum sunt conditii de sinucidere politica…..Fara EXIGENTA si IMPARTIALITATE in ADMINISTRATIE si JUSTITIE avad drept scop reducerea FENOMENULUI CORUPTIE din toate domeniile vietii la un nivel suportabil care nu deranjeaza DECENTA nu vom fi primiti in Spatiu Schengen. Olandezii, nemtii, englezii, francezii, etc au vazut pe viu ce se intampla in Ro inclusiv cu fondurile puse la dispozitia Ro de catre ei. CEA MAI MARE PARTE A ACESTORA s- au volatilizat chiar si sub forma de SPAGA intoarsa lor, asa ne-au putut masura DEMNITATEA, ONOAREA si SERIOZITATEA acum culegem roadel. Trebuiee facuta lista cu SPAGARII si FRAUDISTII Ro(si TARICEANU este unul din acestia la loc de frunte) care i-au mituit pe comisarii europeni sau au fraudat fonduri puse de tarile UE la dispozitia Ro, data publicitatii si scosi din Spatiul Public Mioritic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger