AcasăCartarescu si-a uitat degetul in fund

Cartarescu si-a uitat degetul in fund

Libertatea

Dupa ce a dezvaluit ca o tanara s-a dezvirginat cu un morcov pe care, ulterior, maica-sa l-a pus in mancare, dupa ce ne-a aratat care este cea mai buna pozitie pentru sexul anal, sau cum se face un oral de vis, dupa ce a aruncat pe piata o mie de texte cu continut explicit, iata cum, acum, fatarnica gazeta se scandalizeaza in spirit proletar ca langa Patriarhie se afla un salon de masaj erotic.

Dupa o calatorie prin cultura intestinului gros, viermele lui Mircea Cartarescu era sa moara sufocat de lumea civilizata

“Reporterii Libertatii au facut o descoperire senzationala!  Nicicand desfraul si smerenia nu au functionat atat de armonios!” Pai daca fetele o fac dumnezeieste, ce mai vreti? Era mai bine sa fie un pub gay? Important este ca pacientii pleaca de acolo in ritm de “miluieste-ne pe noi, Doamne!” si nu li se trag clopotele in dunga.

Trustul “Shaorma”

Cancan si Ciao promoveaza, cred ele, bomba de presa. Un filmulet cu Romica Tociu si o tanti grasa la popou, despre care se spune ca s-a impreunat cu mustaciosul comediant pe plaja, noaptea, fara prezervativ, ea ridicandu-si un pic rochia si el lasandu-si pantalonii in vine. Si cum ar fi trebuit sa fie? El cu rochia ridicata si ea cu nadragii in vine? Dar nu aici e bomba, ci cand afli ca daca vrei sa vezi filmul complet trebuie sa trimiti un SMS la pret de o shaorma. Cu tot cu TVA sare de cinci euro. De unde se vede treaba ca e mai rentabil sa treci pe shaorme cu pret umflat decat sa faci presa. Nu ma grabesc, astept si alte oferte: o tochitura moldoveneasca la pret de cinci pentru un film cu Maruta, in chilotii Oanei Roman, sansonetand sub balconul Andreei Pora sau un Madalin Ionescu facand sex cu umbra lui Mircea. La Cozia.

Libertatea.ro

“Vedeta care a facut senzatie la mare. Cand si-a desfacut picioarele si pescarusii au amutit”. Unu’ la mana: nu a desfacut picioarele. Doi la mana: Mirela Stelea nu pozeaza pentru site-ul asta. Trei la mana: textul corect este “cand Libertatea desface picioarele pana si pescarusii ametesc”.

Click

Irina Draghia, fiica prefectului de Mehedinti, a ajuns director de liceu. Brusc. Nimic anormal, daca fata avea multa carte. Numai ca “directoarea” poposea in functie dupa ce s-a dragalit in direct pe la “Burlacul”, asa ca da-i scandal, soro, ca se strica educatia copiilor. Important este ca numirea nu are legatura cu politicul – nu? -, caci asta ar fi fost stirea, si nici cu tatal duduii. Mai bine o baga direct la minister, sa dea subiectul unic la Bacalaureat 2013, la limba si literatura romana : “Construieste o propozitie. Orice propozitie. Te rog! Hai ca nu e greu, sa moara mama!”

Ciao

“Intinsa pe nisip, inchizandu-si sutienul care strivea bustul generos sau balacindu-se in mare, Andreea  Banica a oferit cateva ipostaze care au hipnotizat privirile tuturor barbatilor din jur. Scenele au fost atat de fierbinti incat pana si apa marii parea ca da in clocot”. M-am uitat si eu la poze si am vazut marea prelucrata in photoshop, singura careia i s-a indepartat celulita. Nici vorba sa dea in  clocot. Cu asemenea stiri de rahat, subiectul unic de la Bacalaureat 2013, ca sa pastrez registrul, se modifica: “Nu scrie nimic. Nicio propozitie. Te rog! Hai ca nu e greu, trai-ti-ar artista!

Evenimentul zilei

Scandal mare, vere-nene-tata, caci s-a rasculat intelctualitatea a mai fina din cauza trecerii ICR sub obladuirea Parlamentului. CCR a stabilit ca decizia este constitutionala, dar Mircea Cartarescu iese la atac: “ e un asasinat cultural planuit si executat cu cinism”, “Parlamentul aservit celor doi escroci politici a facut un prim experiment de autoritarism, absurd si inutil ca si urmatoarele, cu ICR, indepartandu-si astfel artistii si intelectualii”. Este acelasi Cartarescu, intelectualu’ care, in romanul “Orbitor. Aripa dreapta”, scria relaxat : “Uite cum e cu tara: cica limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de cacat, ca sa-i arate cum e afara (…). Limbricu-ala mic se gandeste ce se gandeste si dup-aia zice: “Pai, taticule, dac-aici e atit de frumos, de ce trebuie sa traim noi in gaura aia paroasa?, in duhoarea aia de cacat, in bezna aia groaznica?” Da’ taica-su-i zise rastit: “Fiule, sa nu mai vorbesti asa! Aia-i Patria!” (pag. 58).  Magnific, nu? Iar dupa 26 de pagini recurge la practici mai pe intelesul tuturor: “Ii placea sa-si puna degetul pe fund si sa-l miroasa apoi”. Treaba ta, patriotule intelectual, dar de ce faci si bilute?

Hronicar

author avatar
eNational
1.362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger