AcasăDezvaluiriAnchete„Telefoanele otravite” din „Conspiratia Nastase” arunca in aer PSD-ul

„Telefoanele otravite” din „Conspiratia Nastase” arunca in aer PSD-ul

Dupa ce le-a fost legata de coada guvernarii „tinicheaua” Liviu Dragnea, pesedistii se pot trezi acum cu noi  belele penale pe cap. Pentru ca trimiterea in judecata a reputatului doctor Serban Bradisteanu ar putea fi doar o etapa din startegia procurorilor anticoruptie care instrumenteaza dosarul „Conspiratia Nastase”.

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Natase continua sa fie anchetata de catre procurori
Serban Bradisteanu a fost trimis in judecata de catre DNA
Medicul Mircea Beuran ii asigura pe „conspiratori” ca „omul nostru” este bine
Din interceptari reiese ca reputatul chirurg Ioan Lascar era numit „porc cu barba”

De altfel, in controversata cercetare a mai multor medici cu nume grele in sistemul sanitar romanesc, apare si un personaj cheie, numit cu respect de catre toti ceilalti apropiati ai lui Adrian Nastase, dupa cum reiese din stenogramele interceptarilor, drept „Profesorul” sau „Doctorul”. Iar fostul secretar PCR, Emanuel Danut Georgescu, acuzat de catre DNA ca ar fi coordonat conspiratia pusa la cale pentru ca fostul premier sa nu ajunga dupa gratii, ar putea rezolva multe din misterele acestui caz. Suficient ar fi insa, dupa cum sustin sursele noastre, si listing-ul complet al convorbirilor avute de acesta, in acele zile fierbiniti, in afara doctorilor Serban Bradisteanu si Mircea Beuran,  cu mai multi lideri marcanti ai PSD.

Emanuel Danut Georgescu era omul de incredere al lui Adrian Nastase, cei doi fiind facuti „la pachet” cetateni de onoare ai orasului Moreni (n.r. – de precizat ca Georgescu nu a fost niciodata ministru al Finantelor!)

By-pass la misto!

Rechizitoriul procurorilor DNA prin care Serban Bradisteanu a fost trimis in judecata se bazeaza pe declaratiile politistilor care au avut sarcina de a pune in executare mandatul de executare a pedepsei nr. 196/20.06.2012 emis de catre TMB, ca si a celorlalti agenti care l-au pazit pe fostul premier in Spitalul de Urgenta „Floreasca”. Numai ca, la dosar, apar si stenogramele mai multor interceptari, prin care DNA incearca sa demonstreze instantei existenta unei conspiratii prin care s-ar fi incercat zadarnicirea aplicarii respectivului mandat. De altfel, intr-una dintre convorbirile avute cu avocata Alice Draghici, Serban Bradisteanu ii recunoaste acesteia ca „pot sa-i fac si by-pass! Lasa, ca nu-mi moare , ma, pe masa, ca nu sunt asa un dobitoc ca sa-l omor !”. Prilej pentru procurori de a sublinia ca medicul Bradisteanu ar fi fost in stare chiar sa-l opereze „la misto”, pe inima, pe Adrian Nastase. Dar la ale cui indicatii?

„Porcul cu barba…”

Intr-o alta convorbire interceptata, Serban Bradisteanu era sfatuit de un domn sa fie „cu ochii acolo, cu porcu’ asta de… ala cu barba de la voi si cu umflatu ala betiv, ca sunt impotriva”. Iar din cate se vaita pe alt telefon fostul ministru al Sanatatii, Mircea Beuran, ca „omul nostru” ar putea fi transferat, ca „a apucat asta, Lascar, sa…”, se pare ca „porcu’ cu barba” este nimeni altul decat reputatul profesor Ioan Lascar, care l-a evaluat si el pe Adrian Nastase. Iar cel care se afla intotdeauna la celalalt capat al telefonului si avertizeaza despre „porcii cu barba” sau da indicatii tehnice despre cum sa decurga tratamentul fostului premier a fost identificat de catre procurori ca fiind Emanuel Danut Georgescu.

Si la celalalt capat…?

Fost secretar de stat, acesta este considerat o adevarata eminenta cenusie, extrem de discreta, a PSD, si care ar fi indeplinit rolul unui adevarat „centru de comanda” al pretinsei conspiratii. Numai ca pana acum au inaintat instantei doar interceptarile convorbirilor avute de Georgescu cu medicii care il tratau pe Adrian Nastase. Exista insa suspiciuni ca, de fapt, actualul profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davilla” ar fi indeplinit totodata si rolul de intermediar intre medicii vizati de ancheta si lideri ai PSD, care se interesau permanent de soarta mentorului lor. Si care, daca se dovedeste ca erau la curent cu „conspiratia” anchetata de catre procurori, s-ar putea sa aiba mari probleme, si nu doar de imagine…

[poll id=”563″]

author avatar
Catalin Tache
4.047 afisari

3 COMENTARII

  1. In loc sa se ocupe de cei care au furat sau au permis sa se fure atat in tara procurorii stau si HARTUIESC medici renumiti care au facut prostia sa ramana in aceasta tara mizera in loc sa plece afara unde ar avea o viata linistita si ar fi respectati pe toate planurile . In ce CONTEXT doctorii au fost ASCULTATI ? Exista un mandat pentru ASCULTARE ? Presa ar trebui sa-si puna mai multe intrebari si sa nu ” PUNA BOTUL ” la orice praf aruncat in ochi de procurori !

  2. acum e clar.aceiasi operatie a fost facuta si baronului de arges nicolescu.mari farsori.mari gogomani.

  3. Nae aici nu este vorba de acei medici care nimeni dar nimeni nu le contesta profesionalismul si meseria lor de medici insa nu este corect ca prin diferite metode sa-l scapi pe puscariasul nastase de puscarie, aici trebuie vazut daca acesti medici au primit ceva’indicatii’ dinalta parte ori ei trebuie sa raspunda la aceste intrebari, acolo la DNA nu te cheama in calitate nici de medic, noci profesor ci in calitate de posibil acuzat, deci sa lasam justitia sa-si faca treaba indiferent cine este.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger