AcasăNews„Petrache + DNA = Love mult”!

„Petrache + DNA = Love mult”!

Marian Petrache este acuzat de promovarea turismului electoral

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, procurorii anticoruptie tocmai ce constatasera ca, in sfarsit, s-a „copt” si Marian Petrache, astfel ca i-au dat „cep” presedintelui Consiliului Judetean Ilfov. Iar acum, ca DNA si-a bagat coada in „Republica Autonoma Ilfov”, Petrache are toate motivele sa se teama nu doar ca va fi izgonit din „RAI”, dar mai ales ca nu a facut la timp pasul inapoi spre conacul pe care si-l pregatise in comuna damboviteana Crevedia.

Marian Petrache este acuzat de promovarea turismului electoral

Pana  se va ajunge insa la „detonarea” marilor dosare de coruptie cum este cel al canalizarii, Marian Petrache va fi anchetat de catre procurorii anticoruptie pentru suspiciuni de corupere a alegatorilor, dupa ce Politia Judetului Ilfov, care se autosesizase in acest caz, si-a declinat competenta catre DNA.

Uite ca Politia n-a tacut!

Marian Petrache a picat pe tehnica inainte de alegereile locale din 5 iunie, atunci cand isi mobiliza „efectivul” de cadre de la PNL Ilfov cu indemnuri gen „bai, ai 15 sectii de votare, trebuie sa aduci 6.000 de oameni la votare”. Insa dupa cum reiese din interceptari, „locotenentii” lui Petrache se codesc sa mai recurga la turismul electoral, de frica sa nu bata la ochi convoaiele de masini pline cu alegatori : „daca ii aducem cu masinile, Politia ne va haitui, ne vede o data, de doua ori, de trei ori. E periculos”!

Insa baronul „RAI”-ului este de neclintit, dand chiar asigurari ca „Politia nu zice nimic, nu va tine cont de nimic in ziua alegerilor. Sa nu fii cu bani, atata tot”. Iata insa ca Politia, in ciuda „sagetilor” pe care Petrache le mai are pe la IPJ Ilfov, nu doar ca nu a zis nimic, dar i-a si facut dosar penal presedintelui CJ. Dosar pe care l-a si trimis de urgenta DNA, asa ca, dupa cum sustin chibitii sistemului, intre Petrache si procurorii anticoruptie se va lega de acum inainte o adevarata „idila”, pe termen lung…

author avatar
Catalin Tache
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger