AcasăNews11 persoane retinute pentru ca au incasat ilegal indemnizatii pentru cresterea copilului

11 persoane retinute pentru ca au incasat ilegal indemnizatii pentru cresterea copilului

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au decis, miercuri, retinerea a 11 persoane suspectate ca au incasat ilegal indemnizatii pentru cresterea copilului.

Decizia vine dupa ce oamenii legii au efectuat, marti, 21 de perchezitii in Bucuresti si Galati si au pus in aplicare 68 de mandate de aducere.

Dintre cele 68 de persoane audiate, 31 au calitatea de „suspect”, iar 11 au fost retinute si urmeaza sa fie prezentate magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ceilalti 20 de suspecti sunt cercetati penal in stare de libertate.

Conform procurorilor, membrii grupului, fara a fi angajatii vreunei societati, au folosit adeverinte de venit falsificate pentru a induce in eroare reprezentantii mai multor institutii publice. Astfel, membrii grupului au obtinut, in mod ilegal, indemnizatii pentru cresterea copilului in valoare totala de peste 1,1 milioane de lei.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger