AcasăNews150 de persoane audiate in Dosarul Referendumului

150 de persoane audiate in Dosarul Referendumului

150 de persoane din Gorj si Vrancea au fost ridicate, vineri dimineata, de oamenii legii si duse la audieri in Bucuresti.

Cele 150 de persoane au facut deplasarea catre Bucuresti cu autocarele si au ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Respectivii sunt audiati ca martori in dosarul referendumului din 2012, referendum privind eventuala suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Conform Romania TV, personajul principal al dosarului este Liviu Dragnea. Deputatul este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca a pus la cale un sistem de fraudare a votului.

Procurorii sustin ca Liviu Dragnea a folosit cel putin 10 metode de fraudare a votului printre care votul multiplu, turismul electoral sau falsificarea de semnaturi.

Totusi, oamenii legii nu au reusit sa obtina multe detalii de la cele 150 de persoane audiate vineri dimineata. Multi dintre cei citati in acest dosar au murit sau sunt nedeplasabili, iar cei care au facut deplasarea la Bucuresti s-au declarat extrem de nemultumiti de modul in care oamenii legii au gestionat situatia.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger