AcasăNews200 milioane euro, pretul corect al megaciordelii de la Hotel Bucuresti

200 milioane euro, pretul corect al megaciordelii de la Hotel Bucuresti

Actualul Hotel RADISSON, la a carui instrainare a pus umarul la greu si fostul presedinte al FPS, Radu Sarbu reprezinta o adevarata mina de aur.

Ieri a fost depusa o cerere de obtinere a unui certificat de grefa prin care se incearca impiedicarea vanzarii Hotelului „Bucuresti”, actual RADISSON. Din informatiile furnizate de cei care se impotrivesc acestei manevre financiare, suma negociata pentru instrainare cladirii din Centrul Capitalei ar fi de 200 000 000 euro.

Actualul Hotel RADISSON, la a carui instrainare a pus umarul la greu si fostul presedinte al FPS, Radu Sarbu reprezinta o adevarata mina de aur.

O suma frumusica, daca tinem cont de modul in care statul roman „a scapat” de locul unde erau cazati pe vremuri parlamentarii. Ce-i drept, comisionul incasat pentru „consultanta” a fost unul impresionant, de  8 000 000 dolari.  Iar anchetatorii anticoruptie mai au de verificat si informatia conform careia, cel putin o parte din acesti bani i-ar fi putut reveni fostului presedinte al FPS, inculpatul Radu Sarbu fiind „turnat” ca ar fi primit o suspecta geanta diplomat in timpul unei plimbari prin Padurea Baneasa…

Manareli la greu

Radu Sarbu

Pincipalul inculpat in acest dosar, cetateanul Eliahu Rasin, a parasit Romania dupa ce a  incasat un comision de privatizare  de 8 000 000 dolari. Apoi, dupa doar sase luni, a vandut afacerea firmei israeliene BEA HOTELS  LTD. Increngaturile escrocheriilor financiare derulate in cadrul acestei licitatii mai mult decat dubioase sunt practic fara de numar. Cert ramane doar ca, inainte de vanzare, hotelul a fost evaluat la 150 000 000 dolari. Dar a fost  „scos „  la doar 21 000 000, dintre care 7 000 000 creantele societatii. Acum, dupa cum sustin sursele noastre,el ar urma sa fie vandut, desi se afla in litigiu,  cu 200 000 000 euro.

author avatar
Catalin Tache
2.015 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnilor eu nu cred asa ceva.Nu cred ca a fost o escrocherie, nu cred ca s-a luat atata banet comison si nu cred ca sa subevaluat hotelul. Sunt convins ca totul a fost legal. Pai cum sa nu fie legal daca s-a tranzactionat. Ce iese la iveala dupa …….. e tardiv si praf in ochi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger