AcasăNews80 de romani, blocati pe aeroportul din Dubai

80 de romani, blocati pe aeroportul din Dubai

Circa 80 de romani, printre care multi militari, trec prin momente extrem de dificile pe aeroportul din Dubai.

Romanii ar fi trebuit sa ajunga in tara, dar aeronava TAROM, programata sa-i aduca la Bucuresti, s-a defectat, iar reprezentantii companiei nu au gasit o solutie pentru a remedia rapid problema.

Conform Digi 24, printre romanii aflati pe aeroportul din Dubai se afla si soldati romani care activeaza in Afganistan si care ar fi trebuit sa ajunga in tara pentru o permisie.

Soldatii au inceput calatoria cu stangul, cursa cu Fly Dubai, din Kabul catre Dubai, avand o intarziere de circa sapte ore.

Dupa ce au ratat zborul de legatura, soldatii si-au luat bilete la compania TAROM, dar au ramas blocati pe aeroport.

Conform sursei amintite, militarii au fost cazati la hotelul aeroportului si urmeaza sa fie relocati catre alte curse in timpul zilei de duminica. Totusi, soldatii se plang ca au pierdut deja cel putin doua zile din permisie si ca au acasa rude care plang de dorul lor.

author avatar
Cristi Ionita
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger