AcasăNewsA cerut 50.000 de euro unei femei pentru eliberarea sotului

A cerut 50.000 de euro unei femei pentru eliberarea sotului

Angajat al Penitenciarului Rahova, REȚINUT. Acuzații grave dinspre DNA: bani, droguri și telefoane

Victor Aurel Sirgher a fost arestat preventiv si trimis in judecata, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru trafic de influenta si fals material in inscrisuri sub semnatura privata.

Incarcerat deja la Penitenciarul Rahova, Sirgher a solicitat de la un coleg de celula suma de 50.000 de euro, sustinand ca in schimbul banilor il poate ajuta sa iasa mai repede din inchisoare.

Conform b365.ro, Sirgher, eliberat la inceputul lunii septembrie, a intrat in contact cu sotia denuntatorului, iar cei doi au cazut de acord in legatura cu ziua si locul in care Sirgher urma sa intre in posesia banilor.

Pe 2 octombrie, barbatul s-a intalnit cu sotia denuntatorului intr-o benzinarie din Bucuresti. Sirgher a intrat in posesia banilor, dar in schimbul acestora a remis o „chitanta” pe care scria ca femeia ii acorda banii cu titlul de imprumut.

Sirgher se lauda ca are influenta asupra unor judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti si ca poate rezolva fara probleme cazul denuntatorului.

Sirgher a fost arestat preventiv si trimis in judecata. Procurorii DNA sustin ca barbatul a mai fost trimis in judecata pentru fapte similare.

author avatar
Cristi Ionita
698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger