AcasăNewsA doua runda de consultari la Cotroceni. Iohannis discuta cu partidele parlamentare

A doua runda de consultari la Cotroceni. Iohannis discuta cu partidele parlamentare

Liderii partidelor parlamentare, insotiti de delegatii ale formatiunilor politice pe care le conduc, au raspusn invitatiie sefului statului de a fi prezenti, miercuri, la consultari la Cotroceni.

Este vorba despre a doua runda de discutii cu partidele ce au reprezentare in Parlament, convocate de catre seful statului, de la preluarea mandatului de presedinte, dupa cele privind finantarea acordata Armatei.

De aceasta data, Klaus Iohannis vrea sa discute cu reprezentantii formatiunilor parlamentare cu privire la prioritățile legislative ale următoarei sesiuni parlamentare. Pe agenda discutiilor de miercuri, de la sediul Presedintiei, se vor afla, printre altele, atat organizarea votului din strainatate, cat si finantarea campaniilor electorale, dar si a partidelor politice.

Consultarile de la Cotroceni au ineputu la ora 10, cu reprezentantii PSD, urmati, o ora mai tarziu, de PNL. La ora 12 au intrat la discutii cu seful statului membrii UNPR, care vor fi urmati, la ora 14, de cei ai Partidului Conservator. Iohannis va avea, apoi, dezbateri pe temele anuntate cu reprezentantii UDMR, odata acestea incheiate venind randul Minoritatilor Nationale sa intre la consultari. Ultimii in acest calendar al discutiilor de la Cotroceni sunt membrii Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger