AcasăNewsA inceput montarea separatoarelor de sens, pe DN 1

A inceput montarea separatoarelor de sens, pe DN 1

Un nou test al rabdarii, pentru conducatorii auto care au drum in nordul Capitalei, respectiv pe DN 1, la intrarea in Bucuresti, dinspre Ploiesti.

Intr-o zona in care si asa aglomeratia era cuvantul de ordine, in cateva momente-cheie ale zilei, dar si in care accidentele rutiere nu sunt putine, s-a inceput, in aceasta prima zi a saptamanii, operatiunea de montare a separatoarelor de sens pe drumul national amintit.

Odata ce s-a dat startul executiei lucrarilor, in urmatoarele zile urmand sa fie montate atat separatoare de beton, cat si parapete metalice pe sectorul cuprins intre Pasajul inferior Baneasa, km 8+050 si km 12+868 situat la capatul rampei Otopeni a Pasajului superior peste Centura Bucuresti. Scopul este tocmai reducerea producerii de evenimente rutiere nedorite, cu victime in randul participantilor la trafic.

Din cate anunta reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), primele lucrari se vor face de la baza rampei podului de pe DN 1, in zona IKEA.

Cu mentiunea ca se puncteaza ca s-a avut in vedere ca executarea acestor lucrari sa se faca in intervale orare in care circulatia in zona nu e tocmai insensa, din directia companiei amintite aflam, prin intermediul unui comunicat, si un program de executie a lucrarilor. Si anume, de luni pana joi se va lucra pe ambele sensuri, de la 10 la 17, vineri de la 10 la 14 si sambata de la 8 la 14, dar doar pe sensul Ploiesti-Bucuresti, in timp ce duminica, intre 8-14, se vor monta parapeti doar pe sensul Bucuresti-Ploiesti. Aceeasi sursa aminteste, insa, si faptul ca in zilele de sarbatori legale nu vor exista restrictii in trafic, pentru simplul motiv ca se fac lucrari.

Odata incheiata operatiunea de montare a separatoarelor pe DN 1 intre Baneasa si Otopeni, lucrarile vor continua, pe acelasi drum national, doar ca pe sectorul de drum cuprins intre kilometrii 40 si 94.

sursa foto:ziarelive.ro

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger