AcasăNewsA luat secretele cu el, in mormant

A luat secretele cu el, in mormant

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara in urma unui accident rutier. Dupa ce timp de doua zile cadavrul sau a stat la INML, familia l-a luat marti seara si l-a depus la o capela, iar ieri, la ora 14, a fost inmormantat, la cimitirul Sfanta Vineri.

Dan Condrea a fost inmormantat cu sicriul sigilat, potrivit dorintei exprese a iubitei sale, Uliana Ochinciuc. Aceasta a hotarat astfel intrucat barbatul a fost desfigurat ca urmare a accidentului rutier violent in care si-a pierdut viata si, in ciuda eforturilor celor de la INML de a-i reconstrui fata, imaginea ar fi prea greu de suportat pentru familie si apropiati. Slujba de inmormantare nu a fost lipsita de incidente. In timp ce toti cei prezenti, rude, membri ai familiei, prieteni apropiati, plangeau, o femeie a lesinat. A fost nevoie de interventia celor din jur pentru ca aceasta sa fie ajutata sa-si revina. Acestia au evitat sa cheme un echipaj de medici de la Ambulanta si au reusit sa o intareasca pe femeie cu doar cateva guri de aer. Slujba nu a fost intrerupta. Uliana Ochinciuc l-a identificat „fara echivoc” pe Dan Condrea. Femeia a vazut cadavrul iubitului ei de doua ori: prima oara la locul accidentului, iar a doua oara la INML, la identificarea oficiala.

Legistii au incercat sa-i reconstituie figura, insa chiar si asa imaginea este mult prea greu de privit, astfel ca femeia le-a cerut, in lacrimi, apropiatilor sa nu mai deschida capacul sicriului nici macar la inmormantare. Preotii au precizat ca barbatul va avea parte de o slujba crestineasca intrucat nu exista indicii clare ca ar fi vorba de o sinucidere si, pana la proba contrarie, se considera ca moartea sa a fost rezultatul unui tragic accident rutier.

Audierea unui martor-bomba

Gabriela Monica Pelin, femeia care sustine ca a fost martor la accidentul in urma caruia a murit Dan Condrea, a fost ridicata ieri de politisti si dusa la sediul Parchetului General pentru a fi audiata. Femeia sustinea ca masina condusa de Condrea nu avea 150 km/h in momentul impactului cu un copac, ci o viteza mult mai mica. Tot ea a spus ca nu crede in varianta unei sinucideri. Potrivit acesteia, Condrea ar fi incercat sa redreseze masina, dovada fiind urmele de la fata locului, insa nu intelege de ce nimeni nu le-a masurat.

author avatar
Catalin Dumitrescu
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger