AcasăNewsA murit Bud Spencer. Lumea filmului il pierde pe interpretul comisarului ...

A murit Bud Spencer. Lumea filmului il pierde pe interpretul comisarului „Piedone”

O veste tare trista face, de cateva ore, inconjurul spatiului virtual. Vorbim despre un om luminos, carismatic si care e imposibil sa nu fi adus un zambet pe chipul celor care i-au urmarit filmele. Si care, din pacate, a parasit aceasta lume.

Bud Spencer, interpret al legendarului personaj „Piedone”, a plecat dintre cei vii. Cei dragi au anuntat, scurt, pe Facebook, disparitia actorului in varsta de 86 de ani, al carui nume real era Carlo Pedersoli. Cauzele mortii lui „Piedone” nu au fost facute publice.

Nascut la Napoli, in octombrie 1929, celebrul Bud Spencer a fost intr-o prima faza un inotator talentat, care a obtinut numeroase rezultate, pentru ca apoi sa se dedice actoriei. A ramas cunoscut in istoria cinematografiei drept actorul care i-a dat viata comisarului Piedone, insa a avut roluri si in alte productii.

Anuntul trist al mortii sale a generat un adevarat val de regrete si de mesaje de condoleante, adresate familiei lui Carlo Pedersoli – sotiei Maria si celor trei copii- Giuseppe, Christine si Diamante.

sursa foto: Facebook.com/budspencerofficial/

author avatar
Cristina Stefan
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger