AcasăNewsA murit cunoscuta avocata Paula Iacob

A murit cunoscuta avocata Paula Iacob

Dupa o perioada grea, in care a stat in spital, medicii straduindu-se sa o ajute sa isi revina dupa ce a suferit un accident vascular, avocata Paula Iacob a pierdut lupta cu suferinta.

Unul dintre cei mai cunoscuti aparatori ai legii din breasla avocatilor avea 83 de ani si si-a gasit sfarsitul acasa, marti seara, la scurta vreme dupe ce fusese externata.

Cunoscuta, indeosebi de-a lungul ultimilor ani, drept o persoana foarte activa, care aspundea adeseori invitatiilor posturilor TV pentur a veni in studio si a comenta diverse subiecte de importanta pentru anumite perioade, in ultimele luni Paula Iacob s-a vazut nevoita sa se retraga din viata publica, ca urmare a problemelor de sanatate.

Membra a Baroului Bucuresti de mai bine de sase decenii, cunoscuta avocata a aparat, de-a lungul anilor, nume cunoscute din Romania, printre ele si pe Gigi Becali. Nu in ultimul rand, mare iubitoare de animale, avocata a aparat si drepturile  necuvantatoarelor fara stapan.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger