AcasăNewsAccident cu cinci masini la Otopeni, pe sensul catre Capitala: mai multe...

Accident cu cinci masini la Otopeni, pe sensul catre Capitala: mai multe victime

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu scurt timp, pe drumul national ce leaga Ploiestiul de Capitala. Primele date indica faptul ca 6 oameni au fost raniti.

Nu mai putin de cinci autoturisme au fost implicate in aceasta coliziune, in ajutorul lor pornind deja mai multe echipaje cu medici, dar si cu pompieri si politisti. Din primele informatii, oferite de un reprezentant al ISU Bucuresti, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, din accident au rezultat sase victime, doar trei dintre acestea urmand sa fie transportate la spital.

Mai mult, ca urmare a nedoritului eventiment rutier, soferilor care au drum in zona li se atrage atentia ca traficul rutier se desfasoara cu dificultate. Cel mai probabil, dupa ce victimelor li se acorda primul-ajutor, politistii vor incheia masuratorile necesare anchetei ce va lamuri conditiile producerii accidentului, dar si dupa ce masinile implicate in coliziune vor fi indepartate de pe carosabil, circulatia in zona se va relua in conditii normale.

sursa foto: Facebook/ISU

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger