AcasăNewsAccident cu trei victime, pe DN 6

Accident cu trei victime, pe DN 6

Un nedorit eveniment rutier, care a avut loc chiar in dimineata celei de-a zile de Pasti, a curmat viata unui tanar. Alte doua victime au ajuns la spital.

Barbatul se afla la volanul unei masini care a fost implicata intr-un grav accident, pe DN 6, drumul care leaga Caransebesul de Drobeta Turnu-Severin. Coliziunea a avut loc in jurul orei 8, pe sensul catre Orsova, conform Infotrafic.

Din cate anunta radioresita.ro, autoturismul respectiv a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, care rula regulamentar, dupa ce inainte se lovise si de parapetii montati la marginea carosabilului.

In urma impactului violent, conducatorul auto a pierit. Alte doua persoane au suferit leziuni grave, fiind nevoie intr-o prima faza sa fie descarcerate, pentru ca salvatorii ajunsi la fata locului sa le poata acorda primul-ajutor, inainte de a-i duce degraba la spital, pentru alte ingrijiri.

La fata locului au ajuns si politistii, unii dintre ei urmand sa se ocupe de ancheta menita sa stabileasca exact cauzaele producerii impactului, iar ceilalti sa vegheze la buna desfasurare a circulatiei in zona respectiva, avand in vedere ca, urmare a accidentului, o perioada de timp s-a circulat pe un singur fir.

sursa foto: ISU/Facebook

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger