AcasăNewsAccident cu un autobuz RATB, pe Calea Dorobantilor: patru calatori au fost...

Accident cu un autobuz RATB, pe Calea Dorobantilor: patru calatori au fost raniti!

Un mijloc de transport in comun a fost implicat, vineri, intr-un accident de circulatie, pe Calea Dorobantilor, in sectorul 1 al Capitalei.

Spaima pentru calatorii aflati, vineri, intr-un mijloc de transport in comun care rula in centrul Bucurestilor. Autobuzul liniei 301 a fost lovit de un autoturism care iesea de pe o strada laturalnica soselei pe care circula mijlocul de transport. Potrivit b1.ro, in urma coliziunii, patru oameni aflati in autovehiculul apartinand Regiei Autonome de Transport Bucuresti au fost raniti, insa leziunile lor nu au fost grave.

Odata ce au fost anuntati despre producerea accidentului, la locul impactului rutier au ajuns medicii de la ambulanta, pentru a le acorda ingrijiri pasagerilor care au avut de suferit de pe urma accidentului in care a fost implicat autobuzul.

In zona in care a avut loc coliziunea rutiera au ajuns si reprezentantii politiei, care urmeaza sa staibileasca exact conditiile in care a avut loc accidentul, dar si cine se face vinovat de producerea lui.

Sursa foto: RATB

410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger