AcasăNewsAccident cumplit. Autocar cu elevi, lovit de un camion: 9 morti si...

Accident cumplit. Autocar cu elevi, lovit de un camion: 9 morti si zeci de raniti, in SUA (VIDEO)

Imagini greu de privit, pe o autostrada din California, Statele Unite. Un camion a lovit in plin un autocar plin cu elevi. Opt dintre pasagerii mijlocului de transport au murit, iar alti 34 au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accidentul s-a produs joi seara (ora locala-n.r) in Orland. Autocarul implicat in incident transporta cateva zeci de copii care urmau sa ajunga sa viziteze Universitatea Humboldt State. Din nefericire, drumul pasagerilor a fost curmat de coliziunea cu un camion. Care, din motive neelucidate deocamdata, a acrosat un alt autoturism, iar apoi a izbit in plin autocarul. Coliziunea a fost urmata de un incendiu puternic.

[youtube]WjrX8x_xbqU[/youtube]

Urmarile dezastrului rutier sunt infioratoare – opt pasageri ai vehiculului de transport au pierit. De asemenea, in accident a murit si soferul camionului. Totodata, potrivit CNN, cel putin 34 de persoane au ajuns la spital, fiind transportati cu mai multe ambulante care au ajuns la locul tragediei.

Circulatia in zona a fost afectata o lunga perioada de timp. Politia locala a demarat o ancheta pentru a stabili ce a dus la producerea accidentului soldat cu noua decese.

Sursa foto: captura youtube

420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger