AcasăNewsAccident cumplit pe un santier din Istanbul: zece muncitori si-au gasit sfarsitul...

Accident cumplit pe un santier din Istanbul: zece muncitori si-au gasit sfarsitul intr-un lift! (VIDEO)

Si-au gasit sfarsitul chiar pe santierul pe care lucrau la inaltarea unei cladiri, in Istanbul, dupa ce liftul in care se aflau a cazut in gol de la etajul 32.

Se pregateau sa plece acasa, dupa o zi de munca. Intr-o clipa, insa, au pierit in chinuri groaznice. Accidentul in care au fost implicati cei 10 muncitori a avut loc vineri seara, in cartierul Mecidiyekoy. Barbatii erau gata sa incheie ziua de lucru si sa paraseasca santierul. Au urcat in lift, pentru a ajunge la parter, catre iesirea din cladirea aflata in constructii. Din motive neclara inca, ascensorul in care se aflau s-a defectat, iar cabina liftului a cazut in gol de la nivelul 32 al imobilului.

In ciuda interventiei rapide a echipajelor de salvare, pentru grupul de lucratori aflat in ascensorul care s-a prabusit de la mare inaltime nu s-a mai putut face nimic. Oamenii au pierit pe loc, trupurile lor fara viata fiind ridicate si duse la morga.

Cauzele care au dus la producerea tragediei sunt in curs de investigare. Presa locala anunta ca mai multi reprezentanti ai companiei la care lucrau victimele au fost audiati de procurorii care ancheteaza accidentul in urma caruia au pierit cei zece muncitori turci.

[youtube]jzOZo-Vvhcg[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger