AcasăNewsAccident de autocar pe DN 1: doi oameni au murit si mai...

Accident de autocar pe DN 1: doi oameni au murit si mai multi au fost raniti!

Clipe dramatice pentru mai multi romani care se intorceau din Italia, nerabdatori sa petreaca Sarbatorile alaturi de cei dragi. Autocarul in care se aflau s-a rasturnat, pe DN 1.

Din primele informatii, mijlocul de transport persoane s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea DN 1, duminica dimineata, in localitatea Mohu, de pe raza judetului Sibiu. Totul dupa ce soferul s-ar fi straduit, fara succes, sa evite impactul cu un autovehicul aflat in fata autocarului.

Oamenii aflati la bordul autovehiculului se intorceau din capitala Italiei si se indreptau catre localitatile de domiciliu, din judetul Suceava, potrivit Ministerului de Interne. Din nefericire, doua dintre cei 13 persoane aflate in autocarul respectiv nu isi vor mai vedea apropiatii, pentru ca au pierit in urma accidentului. Alti sapte oameni au fost raniti, avand nevoie de ajutor din partea medicilor. Odata ce au fost preluate de ambulante, victimele au fost duse rapid la spital pentru mai multe investigatii de specialitate si tratament. Conform MAI, starea a trei dintre victime este grava.

Cauzele producerii accidentului fac obiectul unei anchete. Oamenii legii au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii, inclusiv cu cei doi soferi ai autocarului, pentru a elucida cauzele care au facut ca autocarul sa se rastoarne.

foto: cugetliber.ro

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger