AcasăNewsAccident de microbuz pe DN 74, in Alba: 11 pasageri au avut...

Accident de microbuz pe DN 74, in Alba: 11 pasageri au avut nevoie de ingrijiri

Medicii de la ambulanta au fost chemati inca de la primele ore ale zilei de luni la locul unui accident de circulatie care s-a produs putin dupa ora 6, pe DN 74, si in care a fost implicat un microbuz in care se aflau 12 oameni.

Mijlocul destinat transportului de persoane avea la bord, la momentul coliziunii cu o basculanta, nu mai putin de 11 pasageri, colegi de munca, aflati, se pare, chiar in drum spre serviciu, pe langa barbatul aflat la volan.

Si, potrivit presei locale, cele 11 persoane s-a ales cu leziuni, din fericire, insa, nu de natura sa le puna viata in pericol. Mai precis, conform alba24.ro, pasagerii – care au fost raniti usor- au fost transportati la spital. Cel mai probabil, dupa ce au primit primele ingrijiri de la medicii de al ambulanta, doctorii au ales sa ii transporte la o unitate medicala, pentur investigatii suplimentare.

Conform Centrului Infotrafic, accidentul de luni dimienata a avut loc la kilometrul 84 al DN 74, intre orasele Alba Iulia si Zlatna, pe sensul catre municipiul amintit. Accidentul a dus initial la blocarea totala a circulatiei, pentur ca, ulterios traficul rutier sa se desfasoare, sub atenta supraveghere a politistilor, pe un singur firm, alternativ.

Cauzele care au dus la producerea impactului dintre microbus si basculanta urmeaza sa fie anuntate la finele unei anchete demarate la fata locului, dupa ce politistii audiata martorii, cei doi soferi si fac masuratori.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger