AcasăNewsAccident grav in Constanta. Cei trei raniti au fost scosi de echipele...

Accident grav in Constanta. Cei trei raniti au fost scosi de echipele de la descarcerare

Operatiune de salvare dificila si contra cronometru, la locul producerii unui accident rutier. A fost nevoie de interventia specialistilor de la descarcerare, pentru scoaterea a trei pasageri raniti, printre ei si un copil, ramasi captivi intre fiarele uneia din masinile implicate.

In urma coliziunii dintre doua autoturisme doua femei si un copil au suferit leziuni. Au primit primul-ajutor de la medicii ajunsi de urgenta la locul accidentului, insa pana sa fie eliberate din carcasa masinii Logan in care se aflau au avut nevoie de ajutorul descarcerarii. Abia apoi ranitii au putut fi preluati de ambulante si dusi la Constanta, pentru investigatii suplimentare.

Ambele autoturisme au fost serios avariate, ca urmare a impactului puternic ce a avut loc pe raza comunei Independenta. Politistii ajunsi la locul accidentului vor stabili conditiile in care s-a produs coliziunea. Conform reporterntv.ro, din primele informatii de la fata locului rezulta faptul ca o cauza pentru producerea nedoritului eveniment rutier ar fi o depasire neregulamentara facuta de soferul celuilalt autoturism care a izbit Loganul.

Sursa foto: cugetliber.ro

253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger