AcasăNewsAccident grav la un bazin din Sibiu: O fetita a cazut de...

Accident grav la un bazin din Sibiu: O fetita a cazut de pe trambulina si s-a lovit de ciment!

Parintii unei copile in varsta de 10 ani, care a ajuns cu multiple contuzii la spitalul din Sibiu, au trecut prin clipe de groaza cand au aflat ce a patit fetita lor. Un coleg a impins-o, in joaca, iar fata a cazut de pe trambulina, direct pe suprafata din jurul suprafetei cu apa, ajungand apoi in piscina.

Accidentul s-a produs la bazinul Olimpia, din Sibiu, intr-un moment in care instructorului de inot care ar fi trebuit sa aiba grija de copii lipsea de langa ei. Ramasi nesupravegheati, micutii au urcat la trambulina la care in mod normal nu ar fi trebuit sa aiba acces, mai ales in conditiile in care nu era niciun adult care sa vegheze la siguranta lor. Madalina a alunecat de la mare inaltime, impinsa, pare-se, de un baiat din grupa de inot, si a suferit leziuni grave. A fost scoasa rapid din apa, iar apoi a fost solicitata de urgenta prezenta unei ambulante, pentru a o duce pe fetita la spital.

Dusa de urgenta la unitatea medicala de Pediatrie din Sibiu, miercuri seara, cu mai multe fracturi, fata a fost operata si se afla si la aceasta ora sub supraveghere medicala, potrivit turnulsfatului.ro. Profesoara care ar fi trebuit sa supravegheze micutii nu a vrut sa faca niciun comentariu pe marginea incidentului, insa reprezentantii clubului de care apartine bazinul in care s-a produs accidentul au demarat o ancheta interna.

563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger