AcasăNewsAccident in lant pe DN 67: Cinci masini implicate si patru persoane...

Accident in lant pe DN 67: Cinci masini implicate si patru persoane ranite!

Nu mai putin de cinci autoturisme s-au lovit, sambata dimineata, pe drumul national 76, in localitatea gorjeana Dragoieni. In urma coliziunii in lant, patru persoane au ajuns in grija medicilor, iar traficul rutier a fost ingreunat cateva zeci de minute.

Impactul dintre cele cinci autovehicule a avut loc in jurul orei 10, pe DN 67, intre Targu Jiu si Ramnicu Valcea, potrivit Centrului Infotrafic. La locul accidentului au ajuns atat ambulantele, medicii acordandu-le primul-ajutor celor patru pasageri raniti, inainte de a stabili leziunile suferite impun transportul pacientilor la spital, dar si politstii, care au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii.

O ancheta va stabili cum s-a produs accidentul in lant, care a avut loc pe raza comunei Dragoieni. Accidentul a dus la ingreunarea circulatiei in zona, pret de peste o ora, timp in care ranitilor le-au fost acordate ingrijiri medicale. La acest moment, insa, traficul rutier se desfasoara in conditii normale, precizeaza aceeasi sursa.

Foto: monitorulcj.ro

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger