AcasăNewsAccident pe DN 1: o masina s-a lovit puternic de un stalp...

Accident pe DN 1: o masina s-a lovit puternic de un stalp de pe marginea soselei

Situatie nedorita pentru soferul unui autoturism care circula, miercuri dupa-amiaza, pe DN 1. Din motive necunoscute deocamdata, masina condusa de un participant la trafic pe raza judetului Bihor s-a oprit intr-un stalp de pe maginea carosabilului.

Potrivit datelor facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 15 si un sfert, pe Drumul National 1, pe raza localitatii Tinaud, din judetul Bihor. Pentru moment nu se cunosc date despre starea conducatorului auto si nici daca in momentul impactului, in masina condusa de acesta se mai aflau alte persoane care ar fi putut avea de suferit de pe urma incidentului rutier.

Se stie, insa, ca la aceasta ora circulatia pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 588+550 de metri, se desfasoara ingreunat, pe un singur fir, alternativ.

Ca urmare a acestui accidentul, soferii sunt sfatuiti sa manifeste prudenta, pentru a se evita producerea unor noi evenimente rutiere nedorite, dar si sa respecte indicatiile politistilor de la Rutiera ajunsi in zona, pentru a face masuratori, dar si pentru a ghida circulatia in apropierea locului impactului.

sursa foto: radioconstanta.ro

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger