AcasăNewsActiunea "floarea si martisorul". De 1 martie, politistii au oferit doamnelor si...

Actiunea „floarea si martisorul”. De 1 martie, politistii au oferit doamnelor si domnisoarelor lalele si felicitari

E 1 martie, a venit primavara! Si in acest an, cum se intampla de ceva vreme incoace, cu ocazia Martisorului, politistii au oprit in trafic doamnele si domnisoarele pentru a le oferi, simbolic, o floare.

Lalelele rosii, dar si martisoarele si felicitarile au fost la mare pret, duminica! De o surpriza oferita chiar de catre reprezentantii legii au avut parte atat soferitele, cat si femeile care au calatorit cu avionul, de exemplu.

Agentii in uniforma au oferit flori doamnelor si domnisoarelor pe care le-au intalnit atat in trafic, in diferite zone ale Capitalei, precum si in Gara de Nord, dar si pe aeroportul Otopeni, dar si in alte orase ale tarii.

„Politia Romana ureaza tuturor doamnelor si domnisoarelor fericire, sanatate si multe impliniri cu prilejul Zilei Martisorului!”, suna mesajul transmis de catre oamenii legii, potrivit reprezentantilor Inspectoratului general al Politiei Romane (IGPR).

La actiunea ce ar putea fi numita, simbolic, „floarea si martisorul” au participat atat politistii rutieri, cat si cei de la Transporturi, se mentioneaza in acelasi comunicat.

Sursa foto: Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger