AcasăNewsAdevarata poveste a destramarii familiei milionarului Dan Tatoiu

Adevarata poveste a destramarii familiei milionarului Dan Tatoiu

Dupa ce a descoperit ca sotia sa il inseala cu Adrian Berghea, copilotul sau la raliurile la care participa, milioanarul Tatoiu se pregateste de divort. De altfel, acesta si-a schimbat statusul de pe Facebook din „insurat” in „divortat”.

Desi ruptura dintre Dan Tatoiu si sotia sa Sidonia a fost prezentata de un cotidian central dupa un scenariu asemanator cu povestea rupturii unui alt cuplu mult mai celebru si mai mediatizat, reporterii „National” au aflat adevarul despre momentul in care milionarul a aflat ca este inselat.

După ce a aflat de relaţia dintre soţia sa şi copilotul Adrian Berghea (stânga), Dan Tatoiu s-a trecut „divorţat“ pe Facebook

Potrivit unor apropiati ai cuplului, totul s-ar fi petrecut in urma cu doua saptamani, dupa o petrecere data de cuplul Tatoiu in propria casa din Bucuresti. Dupa ce invitatii au parasit resedinta milionarului, acesta a avut proasta „inspiratie” sa deschida iPad-ul sotiei, pe care tot el i-l facuse cadou. Aici a descoperit o serie de filmulete, poze si chiar mesaje care o incriminau pe Sidonia. Reactia pe care ar fi avut-o milionarul a fost pe masura descoperirii facute. Si-a dat sotia afara din casa doar in lenjerie intima.

De altfel, aceleasi surse mai afirma ca Sidonia a ramas socata de gestul sotului sau si se plange de acest lucru apropiatilor sai. Mai mult, cunoscutii fostului cuplu vorbesc de faptul ca o impacare intre cei doi este, de aceasta data, imposibila, mai ales ca milionarul a mai iertat-o in trecut pe Sidonia pentru ca ar fi calcat stramb in relatie. In ciuda faptului ca cei doi pareau sa aiba o viata de vis, cu doi copii foarte frumosi si reusiti, divortul dintre cei doi va fi unul foarte urat.

Sursele „National” sustin ca daca motivele rupturii nu vor reprezenta piedici in instanta, partajarea bunurilor va ridica mari probleme. Si asta pentru ca Sidonia este hotarata sa puna mana pe cat mai multi bani din averea milionarului. Sursele noastre sustin ca principalul atu al femeii este faptul ca stie foarte multe din dedesubturile afacerilor sotului ei din domeniul petrolului si este decisa sa se foloseasca de toate informatiile pe care le detine.

author avatar
Mihai Pietreanu
7.879 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger