AcasăNewsAdjunct al unui ministru, ucis de mineri

Adjunct al unui ministru, ucis de mineri

Situatie greu de imaginat si cu totul regretabila. Un reprezentant al Guvernului a sfarsit in cel mai cumplit mod cu putinta.

Mai exact, din cate s-a conformat din directia Executivului din La Paz, citat de site-ul local atb.com.bo, viceministrul de Interne Rodolfo Illanes ar fi fost ucis in bataie.

Informatia a ajuns la urechile opiniei publice din lumea intreaga in prima parte a zilei de vineri, in conditiile in care inca din cursul zilei precedente oficialul guvernamental bolivian ar fi ajuns pe mana unor mineri care protestau pe raza unei localitati situate la circa 50 de kilometri sud de capitala statului.

Adjunctul ministrului a sperat ca va putea ajunge la un consens cu protestararii, insa, din pacate, si-a gasit sfarsitul in conditii inca neelucidate. In cazul de fata se fac cercetari, pentru a se scoate la lumina conditiile in care a pierit reprezentantul guvernamental.

Momentul in care vestea neagra a fost confirmata oficial, la televiziunea publica:

[youtube]4i7JA_HtZUE[/youtube]

sursa foto: captura video

401 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger