AcasăNewsAdministratori de firme, in vizorul oamenilor legii/Perchezitii in Capitala si doua judete

Administratori de firme, in vizorul oamenilor legii/Perchezitii in Capitala si doua judete

Politistii gorjeni specializati in investigarea criminalitatii economice, sprijiniti de colegi de-ai lor din Capitala si din Brasov, au descins inca de la primele ore ale zilei la opt adrese de pe raza Bucurestiului si a celor doua judete.

Se fac verificari in doua cazuri in care exista suspiciuni de evaziune fiscala, cercetarile de teren fiind urmate de audierea a trei persoane.

Concret, din cele 8 perchezitii, cele mai multe- cinci la numar- se fac in Gorj, doua in Brasov si una in Bucuresti, iar din cate precizeaza politistii gorjeni vizeaza atat sediile unor firme, cat si domiciile unor administratori de societati comerciale, acestia din urma fiind suspectati de savarsirea unor nereguli de natura fiscala, in urma carora statul ar fi fost pagubit cu aproape 750.000 de lei.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2012 – 2014, cei in cauza, in calitate de administratori ai unor societati comerciale, ar fi constituit un circuit evazionist, prin care ar fi inregistrat operatiuni fictive in evidentele contabile ale unor firme ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor”, precizeaza politistii gorjeni, intr-un comunicat.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger