AcasăNewsAdrian Sarbu, plasat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva!

Adrian Sarbu, plasat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, marti seara, ca afaceristul Adrian Sarbu, patronul Mediafax Group, sa fie plasat in arest la domiciliu.

Sarbu este acuzat de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare.

Afaceristul a ajuns dupa gratii la inceputul lunii februarie si a incercat in mai multe randuri sa scape de mandatul de arest preventiv.

Ultima incercare a reprezentat si o mare reusita, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie aproband solicitarea ca Sarbu sa fie lasat in arest la domiciliu.

Mandatul de arest la domiciliu are o durata de 30 de zile, iar Adrian Sarbu are obligatia sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat si sa nu comunice, direct sau indirect, cu ceilalti inculpati, cu martorii din dosar si cu expertul desemnat de Parchet in acest caz.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger