AcasăNewsAfaceristul Costel Comana s-a sinucis intr-un avion, in Brazilia

Afaceristul Costel Comana s-a sinucis intr-un avion, in Brazilia

sursa foto: cetateanul.net

Acuzat de autoritatile romana de dare de mita, afaceristul Costel Comana si-a pus capat zilelor intr-un avion care tocmai decolase din Brazilia cu directia Costa Rica.

sursa foto: cetateanul.net

Costel Comana, patronul companiei Regiotrans, a fost acuzat de dare de mita si dat in urmarire internationala. A reusit sa se refugieze in Brazilia dar, in cele din urma, nu a mai facut fata presiunilor si si-a pus capat zilelor.

Conform presei locale, Comana s-a sinucis in toaleta unui avion care tocmai decolase din Brazilia cu directia Costa Rica. Martorii spun ca afaceristul roman era extrem de nervos si s-a dus de mai multe ori la toaleta.

Cand una dintre angajatele sale, aflate langa el, a vazut ca barbatul nu se mai intoarce de la toaleta a alertat echipajul avionului. Un steward a reusit sa sparga usa toaletei, dar era prea tarziu. Pe aeroportul din Costa Rica, medicii au constatat decesul afaceristului roman.

Costel Comana era acuzat ca ar fi mituit mai multi angajati ai CFR Calatori pentru a face ca firma sa, Regiotrans, sa puna mana pe mai multe subventii acordate ilegal.

In acelasi dosar, Iorgu Ganea, asociatul lui Comana, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger