AcasăNewsAglomeratie pe DN 1 si pe soseaua ce leaga doua statiuni de...

Aglomeratie pe DN 1 si pe soseaua ce leaga doua statiuni de pe litoral

Vara e in toi, astfel ca, week-end fiind, romanii au plecat din orase, la relaxare, fie la munte, fie la mare. Cum insa e duminica, iar intervalul minivacantei pe sfarsite, au aparut si aglomerarile pe sosele.

Drept urmare, in jurul pranzului, pe litoral traficul rutier era „foarte intens” pe DN 39, indeosebi pe sensul dintre Mangalia si Constanta, din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic. Se circula in coloana atat intre cele doua Eforii, statiuni alese de romani pentru vacanta, cat si in zona podului de la Agigea, unde se fac lucrari. In acest sens, din directia sursei citate a aparut si o recomandare adresata conducatorilor auto- aceea de a alege, drept ruta ocolitoare, noul pod.

Aglomeratia a fost cuvantul de ordine, tot in miezul zilei, si in zona statiunilor montane. Mai exact pe ambele sensuri ale DN 1, in zona Vaii Prahovei. Daca pe sensul spre Capitala masinile pareau a fi ca ciupercile dupa ploaie, din zona statiunii Predeal, pana la Busteni, pe sensul opus, se circula in coloana la intrarea in localitatea Comarnic, dinspre Ploiesti, din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic.

Si de aceasta data, soferii care pleaca din Brasov si vor sa ajunga in Capitala, dar incearca sa evite aglomeratia de pe DN 1, pot opta pentru o ruta ocolitoare, respectiv DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, cu mentiunea ca se fac lucrari de consolidare a drumului, in zona Maneciu.

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger