AcasăNewsAglomeratie pe DN1, duminica la pranz. Soferii au la dispozitie o ruta...

Aglomeratie pe DN1, duminica la pranz. Soferii au la dispozitie o ruta alternativa!

Un nou sfarsit de saptamana, un nou val de turisti in statiunile de la munte si, din pacate pentru soferii aflati in zona, o noua aglomeratie de masini.

In conditiile in care numarul celor care au ales sa se relaxeze, la finele saptamanii, la munte, pentru a mai scapa de betoanele incinse din orase, la capatul unor zile cu coduri galbene sau portocalii de canicula, este mare, pe DN1 , drumul national care strabate zona Vaii Prahovei este aglomerat.

Cele mai recente informatii date publicitatii de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, la ora 12.45, indica faptul ca numarul masinilor care circula pe DN1 Ploiesti – Brasov a crescut, fata de orele precedente. Punctele cu traficul cel mai intens sunt cele situate la iesirea din Sinaia catre Busteni, intre statiunile Busteni si Azuga, dar si pe tronsonul cuprins intre Predeal si limita cu judetul Prahova, insa doar pe sensul de coborare.

Cum au invedere faptul ca soferii nu isi doresc sa piarda prea mult timp pe drum si, daca au aceasta posibilitate, vor sa evite aglomeratia, politistii le transmit conducatorilor auto ca au la dispozitie o ruta alternativa, respectiv sa ruleze pe DN1A Brasov – Sacele – Cheia – Valenii de Munte – Ploiesti.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger