AcasăNewsAgresorii tanarului batut fara mila in plina strada, dusi la mandat

Agresorii tanarului batut fara mila in plina strada, dusi la mandat

Cazul din Cluj, intens mediatizat prin intermediul Internetului, nu ramane fara urmari. Cei doi pusti acuzati ca au batut un alt tanar, cu un an mai mare, vor ajunge in cursul zilei in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

Povestea suna, pe scurt, astfel: agresiunea a avut loc in ultima zi a saptamanii trecute, insa cazul a ajuns in atentia oamenilor legii clujeni abia deunazi, cand victima agresiunii, Alexandru, a mers la politie, dar si la medic, specialistii examinandu-l si constatand leziunile cu care s-a ales in urma bataliei pe care i-au aplicat-o cei doi tineri care l-au lovit in cateva randuri cu picioarele, inclusiv in cap.

In baza acestor probe, oamenii legii i-au retinut pe cei doi suspecti. Faptele lor au fost incadrate la loviri si alte violente, cei doi minori urmand sa fie dusi, in cursul acestei zile, la Judecatoria Cluj magistratii fiind cei care vor decide daca masura propusa de catre reprezentantii legii in cazul suspectilor, respectiv cea de arestare preventiva pentru 30 de zile, se impune sau nu.

Ar mai fi de spus ca tinerii se cunosteau, ba chiar ar fi fost si amici, si ca tot scandalul ar fi pornit de la o fata. Dar si ca la locul incidentului s-a mai aflat cel putin inca o persoana, care, in loc sa intervina sa aplaneze conflictul, a filmat batalia.

Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional: [youtube]O-ZoLw_4U4g[/youtube]

sursa foto:maramedia.ro

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger