AcasăNewsAlegeri prezidentiale 2014: Program prelungit. Cartile de identitate se elibereaza si duminica

Alegeri prezidentiale 2014: Program prelungit. Cartile de identitate se elibereaza si duminica

Romanii sunt asteptati, duminica, la urne, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale. Cetatenii cu drept de vot care au implinit 18 ani isi pot exprima optiunea electorala, in baza unui act de identitate.

buletinCei care nu au un astfel de act de identitate sau care au acest document expirat, se pot adresa serivciilor de evidenta a populatiei din Capitala, care au program prelungit in week-endul in care au loc alegerile. Directia Generala de Evidenta a persoanelor Bucuresti anunta ca sambata, programul cu publicul al serviciilor publice comunitare de evidenta a populatiei, din Capitala, este intre 8-16, in timp ce duminica, 2 noiembrie, in ziua alegerilor prezidentiale, birourile vor fi deschise intre orele 8 si 21.

Cartea de identitate se intocmeste si se elibereaza pe baza unei cereri scrise a persoanei, dar si a documentelor cu care se face dovada numelui, a starii civile, a cetateniei romane si a domiciliului. Pentru eliberarea acestui act de identitate se plateste o taxa de sapte lei.

Sursa foto: cronicadeiasi.ro

406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger