AcasăNewsAlerta la Tribunalul Iasi

Alerta la Tribunalul Iasi

Situatie neprevazuta la sediul instantei iesene, dupa ce un apel telefonic a anuntat presupusa prezenta a unui dispozitiv periculos in incinta tribunalului.

UPDATE: Dupa ce au luat la puricat incinta, oamenii legii au ajuns la concluzia ca alarma a fost una falsa. Astfel ca, potrivit presei locale, s-a permis reluarea activitatii in cladire, precum si a circulatiei rutiere si pietonale in zona cladirii instantei iesene.

–-

Potrivit bzi.ro, alerta s-a dat in jurul orei 9. Conform protocolului existent in astfel de situatii contra cronometru, cu potential pericol la adresa sigurantei oamenilor, la fata locului s-au deplasat genistii si oamenii legii. Pasul urmator ce a fost parcurs a fost evacuarea incintei, izolarea zonei si trecerea la verificarea cladirii situate pe strada Elena Doamna din Iasi.

Pana la elucidarea situatiei, in cladirea respectiva nu au acces magistratii sau petentii ori aparatorii lor, ci doar pirotehnistii. De asemenea, urmeaza sa se afle si cine anume a dat acel telefon.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger