AcasăNewsAlerta la un penitenciar din tara, in urma izbucnirii unui incendiu

Alerta la un penitenciar din tara, in urma izbucnirii unui incendiu

Angajatii penitenciarului craiovean s-au confruntat, inca de la primele ore ale zilei de marti, cu o situatie neprevazuta, in urma careia a fost nevoie atat de prezenta pompierilor, catsi a cadrelor medicale, acestea din urma acordand ingrijiri unui numar de trei persoane.

Totul dupa ce intr-unul dintre sectoarele penitenciarului s-a declansat un incendiu, cu degajare de fum. Odata observat focul, au fost alertati pompierii, care au ajuns la fata locului cu mai multe autospeciale cu apa si spuma.

Din cate anunta gds.ro, citand reprezentanti ai ISU Dolj, se ia in calcul varianta ca focul sa fi fost provocat chiar de catre unul dintre barbatii aflati in stare de detentie, in respectiva unitate. Aceeasi sursa mentioneaza faptul ca atat detinutul respectiv, cat si unul dintre angajatii centrului de detentie, dar si un alt barbat aflat in regim privativ de libertate au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind preluati de specialisti de la Salvare, care, dupa ce le-au acordat primele ingrijiri, i-au transportat la spital, in Craiova.

Luand in calcul inclusiv aceasta ipoteza, anchetatorii urmeaza sa lamureasca exact cum anume s-a produs incendiul si cine se face vinovat de declansarea lui.

sursa foto: Facebook/ISU

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger