AcasăNewsAmatorii mersului pe bicicleta, invitati la un tur al cartierului Cotroceni

Amatorii mersului pe bicicleta, invitati la un tur al cartierului Cotroceni

Daca sunteti convinsi ca sportul mentine organismul sanatos si va numarati, totodata, printre amatorii mersului pe bicicleta, invitatia urmatoare vi se adreseaza in mod direct!

Duminica 24 mai, orele 10:00, pe platoul din fata Academiei Militare, Cristian Rizea si echipa PSD Sector 5 invita la un tur al cartierului Cotroceni pe toti cei care indragesc mersul pe bicicleta.

“Acest eveniment se inscrie in cadrul unui proiect mai larg, “Sanatate prin Sport”, pe care sper sa il perpetuam alaturi de cetatenii sectorului 5! Imi doresc foarte mult ca din 2016 iubitorii mersului pe bicicleta sa poata circula in sectorul nostru pe piste special amenajate.”, a declarat presedintele PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea.

author avatar
eNational
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger