AcasăNewsAmpla operatiune de cautare: o fata in varsta de 14 ani a...

Ampla operatiune de cautare: o fata in varsta de 14 ani a disparut in Muntii Retezat!

Nimeni nu mai stie nimic de adolescenta de miercuri dupa-amiaza, cand a plecat de la locul in care se afla in excursie, impreuna cu alti cinci copii, in Poiana Pelefii, din Masivul Retezat.

Disparitia Dalianei Radoi a fost anuntata abia joi, la politia din Hateg. Oamenii legii au fost sesizati ca fata a plecat miercuri, in jurul orei 16, de la locul unde erau campati cei sase copii aflati in excursie in Retezat, insa de atunci nu s-a mai intors.

In cautarea fetei au plecat politistii hunedoreni, dar si jandarmi, salvamontisti, padurari din cadrul Ocolului Silvic Retezat – Riu de Mori si rangeri montani. Vineri, IPJ Hunedoara a facut publice semnalmentele adolescentei, rugandu-i pe cei care au vazut-o sau pot oferi informatii in legatura cu disparitia ei sa anunte, rapid, cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta -112.

Daliana Radoi are 1,50 – 1,55 m inaltime, aproximativ 55-60 de kilograme, fata rotunda, ochi verzi, par saten, tuns scurt, ondulat, cu breton. „La data disparitiei, minora era imbracata cu un hanorac de culoare maro, cu imprimeu de culoare portocalie, pantaloni tip colanti negri, pantofi sport albi si purta un fes negru. Minora purta un rucsac rosu si negru, in care avea doar obiecte de imbracaminte, fara a detine documente de identitate sau bani”, precizeaza IPJ Hunedoara in comunicatul remis presei.

Sursa foto: ghiduri-turistice.info

295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger