AcasăNewsAngajatii penitenciarelor, prinsi in offside de mai multe drone

Angajatii penitenciarelor, prinsi in offside de mai multe drone

Reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor vor sa inaspreasca paza la cele mai multe dintre penitenciare, dupa ce s-au confruntat cu episoade rar intalnite.

Angajatii mai multor penitenciare din tara s-au plans ca nu gasesc solutii pentru a contracara dronele cu care detinutii sunt alimentati cu tot felul de obiecte interzise in penitenciar.

Conform realitatea.net, au fost descoperite trei astfel de cazuri, la Ploiesti, Giurgiu si Miercurea Ciuc, dar se vorbeste de zeci de cazuri in care detinuti au fost alimentati, bine, mersi, cu diferite obiecte, cu ajutorul unor dispozitive de zbor.

Reprezentantii ANP trag un semnal de alarma in legatura cu riscurile la care se expun cei din exterior care participa la asemenea combinatii. Trebuie sa se stie ca introducerea telefoanelor mobile in penitenciar este infractiune si se pedepseste cu pana la trei ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger