AcasăNewsANI se razbuna pe Mariana Georgescu. Degeaba

ANI se razbuna pe Mariana Georgescu. Degeaba

Barfele spun ca Mariana Georgescu ar fi fost amanta lui Ontanu. Minciuna, caci amantele trebuie sa fie mai frumoase decat nevestele

Doamna Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2 nu poate fi vinovata, dupa cum ar vrea Agentia Nationala de Integritate sa se inteleaga.

Barfele spun ca Mariana Georgescu ar fi fost amanta lui Ontanu. Minciuna, caci amantele trebuie sa fie mai frumoase decat nevestele

Ca nu i-ar iesi 1 milion de lei la socoteala, ca diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate e vreo nenorocire? In primul rand, ce mai e 1 milion in ziua de azi? Pai, ce sa fie? Iaca, 225.000 de euro si ceva maruntis pentru paine! Asta e deja rautate si oftica personala din partea inspectorilor ANI. Daca s-ar fi uitat mai cu atentie la titulatura doamnei ar fi priceput ca „Directia Calitate” este cheia enigmei. Poti avea calitate cu 10 euro in buzunar? Sub nicio forma. Apoi, cred eu ca e vorba de o razbunare, doamna fiind cerberul de la usa lui Ontanu pe vremea cand era primar. A scapat Ontanu din arest? Hai pe „Scorpiuta”, cum i se spune duduii, ii gasim noi ceva. Si spun ca este rautate pentru ca Ontanu a pus panselute de 100 de milioane de euro fara sa fi intrebat nici mama DNA de el si de florile lui.

Economii prin metoda Videanu

Le-a casunat inspectorilor pe biata femeie. Cum a strans atatia bani Mariana Georgescu nu e greu de inteles. Prin metoda Videanu: nu a mancat decat legumele din curtea parintilor, nu a dat banii pe tigari sau pe bautura, e fost econom pana la a merge in vacanta, la mare, cu cortul. Acum, ca marea se numea Mediterana, iar cortul – Hotel de Paris Monte-Carlo, ce este in neregula?  Apoi, sa nu uitam ca Ontanu a fost mereu un barbat sensibil. Un cadou, o bomboana de 8 Martie, un martisor, doamna Georgescu le-a pus bine, sa se bucure de ele la pensie. A fost cu Ontanu la Dubrovnik, acum doi ani. A vazut-o cineva scotand banii din buzunar pe excursie sau platind pe la restaurante? Nu, i-a strans! Si, daca imparti 225.000 de euro la 10 ani cat l-a slujit pe Ontanu, apoi la cate zile are anul si la cele 8 ore de lucru pe zi, suma e de scandal: nici macar 8 euro! Nici de-o spaga nu ajung. Astia-s bani pentru care sa faci atata scandal?

author avatar
Valentin Boeru
1.099 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger