AcasăNewsAntivirus pentru protectia impotriva furturilor de smartphone

Antivirus pentru protectia impotriva furturilor de smartphone

Alertele primite pe smartwatch va avertizeaza daca smartphone-ul a fost infectat de un virus

Utilizatorii de ceasuri inteligente (smartwatch) vor beneficia de solutii de securitate si de antivirusi care-i vor proteja de furtul telefoanelor mobile.

Companiile specializate in instrumente si aplicatii pentru protectia datelor pe smartphone introduc tehnologia de securitate in domeniul accesoriilor inteligente. Astfel, noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus integreaza functia WearON, un modul de protectie pentru ceasurile inteligente ce folosesc Android Wear, care ajuta utilizatorii sa gaseasca mai usor telefoanele chiar daca acestea au tonurile de apel si SMS dezactivate.

Alertele primite pe smartwatch va avertizeaza daca smartphone-ul a fost infectat de un virus

Alerte la distanta

WearON poate declansa o alerta pe telefon de la distanta si va atentiona posesorul ceasului inteligent prin vibratie daca acesta se indeparteaza periculos de mult de telefon. Modulul va fi integrat in aplicatie prin simpla actualizare a noului Bitdefender Mobile Security & Antivirus, asigurand o protectie completa si o masura in plus de aparare in situatiile de pierdere a telefonului mobil. „Integrarea accesoriilor inteligente in sfera de aparare a utilizatorului adauga o noua fateta securitatii cibernetice – un scut portabil de aparare pentru a impiedica pierderea sau furtul smartphone-urilor”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Startegist Bitdefender.

Siguranta sporita

Noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus protejeaza, de asemenea, confidentialitatea datelor utilizatorului cu App Lock, o functie lansata recent, care permite posesorilor de smartphone sa blocheze accesul la datele sensibile prin introducerea unui cod PIN pe aplicatiile dorite. Noile functii se adauga unei game de instrumente de protectie ce include scanarea la instalare, modulul Anti-Furt, functia de Consilier de Confidentialitate sau serviciile de antivirus ce au la baza cea mai eficienta linie de software antivirus. Noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus este disponibil la https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security.

Noi versiuni

Bitdefender a lansat versiunea 2015 a suitei de produse de securitate ce transforma lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica in experiente lipsite de intreruperi si protejeaza in acelasi timp operatiunile financiare, optimizand in mod constant sistemul. Cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care evalueaza activitatea desfasurata de utilizator si ajusteaza setarile si resursele pentru a sustine fiecare tip de actiune.

Modul pe autopilot

Bitdefender integreaza, de asemenea, modulul Wallet, ce securizeaza datele sensibile, pe care le tine la indemana cu ajutorul browser-ului securizat Safepay. Noul Quick Vulnerability Scanner avertizeaza in privinta software-ului neactualizat si vulnerabil  sau asupra setarilor posibil periculoase ale sistemului. OneClick Optimizer mentine viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar tehnologia Bitdefender Photon se adapteaza gradual pentru a imbunatati vizibil performanta. Modulul Autopilot, perfectionat de-a lungul celor zece ani de experienta in lupta impotriva amenintarilor cibernetice, ia automat cele mai bune decizii de securitate, fara interventia utilizatorului. Raportul de securitate informeaza asupra a tot ce se intampla cu sistemul si ofera informatii care ajuta utilizatorul sa ia cele mai bune masuri pentru siguranta sa online.

author avatar
Arpad Dobre
1.280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger