AcasăNewsAntrenor de handbal, trimis in judecata pentru 27 de infractiuni de viol

Antrenor de handbal, trimis in judecata pentru 27 de infractiuni de viol

(foto: rtv)

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta trimiterea in judecata a lui Ion Tibru, antrenor de handbal si profesor de sport din Bucuresti.

(foto: rtv)

Barbatul a fost trimis in judecata fiind acuzat de comiterea a 27 de infractiuni de viol si a trei infractiuni de corupere sexuala fata de sapte fetite.

Conform procurorilor, victimele lui Tibru au intre 11 si 14 ani. In momentul in care Tibru a fost arestat preventiv, la sfarsitul lunii iunie, s-a spus ca acesta le chema pe tinere, pe care le antrena la un club privat din Bucuresti, in camera sa de hotel.

Antrenorul sustinea ca trebuia sa le faca masaj fetitelor, dupa antrenamente sau meciuri, si profita de acestea. Una dintre fetite le-a povestit parintilor ce s-a intamplat, iar acestia au depus plangere la politie impotriva antrenorului.

Mai mult, procurorii sustin ca Tibru le invita pe fetite la el acasa, sa discute despre handbal, si acolo profita din nou de acestea. Presupusele infractiuni au fost comise in perioada iunie 2013 – iunie 2015.

author avatar
Cristi Ionita
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger