AcasăNewsAnuntul CFR Calatori in urma avertizarilor Cod Rosu si Cod Galben: Cum...

Anuntul CFR Calatori in urma avertizarilor Cod Rosu si Cod Galben: Cum circula trenurile

CFR Calatori a anuntat, marti, ca este posibil sa apara anumite modificari sau perturbari in circulatia trenurilor, tinand cont de avertizarile Cod Rosu si Cod Galben emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

ANM a instituit Cod Galben pentru judetele Alba, Arges, Cluj, Dambovita, Olt, Sibiu, Teleorman, Valcea. De asemenea, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor  a emis o avertizare de Cod Rosu pentru judetele Gorj si Valcea. In aceste conditii, CFR recomanda pasagerilor ca, inainte de calatorie, sa contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca.

Potrivit meteorologilor, intre orele 10.00 – 22.00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata la nivel local, mai ales in Oltenia, Muntenia si Transilvania, precum si in zonele montane.

De asemenea, mai multe rauri din trei judete din zona Olteniei sunt vizate de o avertizare Cod Rosu de inundatii, emisa, marti, de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor /INHGA/, valabila pana la ora 23.00.

author avatar
Alina Costache
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger