AcasăNewsArhiva STS, “pusa la secret” in incendiul de la Ciurel!

Arhiva STS, “pusa la secret” in incendiul de la Ciurel!

La putina vreme dupa ce un depozit de textile era facut scrum in Voluntari, o luxoasa cladire de birouri aflata la Lacul Morii – Ciurel era cuprinsa de flacari.

Sediul STS se afla la o aruncatura de bat de cladirea arsa

Intre cele doua incendii nu este nicio legatura. Lucru demonstrat si de faptul ca, dupa stingerea flacarilor de la Voluntari, incidentul a fost uitat.

Politia continua sa asigure perimetrul „obiectivului“ de pe Soseaua Virtutii

In schimb, la atatea zile de la parjolul din Crangasi, o masina de Politie asigura in permanenta paza acestui obiectiv.

Generalul Marcel Opris, banuit de colegii din Servicii ca joaca la doua capete

O posibila dovada ca, in paralel cu cercetarile pompierilor de la ISU, aici se desfasoara si un alt tip de ancheta…

Cadou otravit

Structurile de informatii care s-au decis deja sa sprijine mai mult sau mai putin fatis actuala Putere au cerut intempestiv sprijinul logistic al Serviciului de Transmisiuni Speciale. Tehnic vorbind, doleanta le este de inteles, pentru ca intrarea in posesia „bazei de date” stranse in ultimii ani le-ar fi adus informatiile mult asteptate pentru a se putea prezenta de indata, pe surse, probele coruptiei fostilor guvernanti. Iar dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, generalul Marcel Opris a reusit sa impiedice,  pe ultima suta de metri, debarcarea sa din fruntea STS. Iar pretul platit ar fi fost tocmai acest „cadou” oferit noilor aliati. Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, acestia au inceput sa-l banuiasca pe Opris ca, de fapt, ar trage de timp, mergand la doua capete. Iar incendiul de la Ciurel a pus imediat paie pe foc…

Siguranta nationala

Generalii din conducerea serviciului secret  nu vor recunoaste niciodata, oficial, ca in cladirea aflata chiar in fata ferestrelor birourilor lor functiona, sub acoperire, un centru operational al STS. Institutie al carui sediu oficial, cu tot cu impresionanta antena de transmisiuni, se afla la doar o aruncatura de bat de misterioasa cladire care apare ca fiind proprietatea iranianului Taha al Barayashi si unde, la etajul trei, figura firma de IT Insoft Development@ Consulting SRL. Cele doua imobile sunt despartite de un teren viran, pe care, de-a lungul vremii, au incercat sa-l preia, sub diverse forme, mai multi oameni de afaceri. De fiecare data ei au fost respinsi sau au renuntat, dupa ce au aflat ca la mijloc ar fi siguranta nationala. Acum, dupa cum sustin sursele noastre, o parte din Servicii s-ar plange ca STS-ul le-a dat cu flit si ca, sub pretextul ca „arhiva” promisa era tocmai intr-un pretins centru de stocare din cladirea arsa, ea ar fi ramas un secret pentru toate partile interesate.

author avatar
Catalin Tache
6.150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger