AcasăNewsASF a hotarat sa retraga autorizatia de functionare a Carpatica Asig

ASF a hotarat sa retraga autorizatia de functionare a Carpatica Asig

Zvonurile aparute in urma cu doar cateva zeci de ore in presa cu profil economic si-au gasit confirmare, in aceasta dupa-amiaza, chiar din directia conducerii ASF.

Mai precis, s-a anuntat oficial ca printre masurile pe care reprezentantii Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) le-au aprobat, pe durata sedintei desfasurate in aceasta a treia zi a saptamanii, se numara si una legata de societatea Carpatica Asig SA, despre care se stie ca este controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea.

Astfel, din directia ASF au venit, prin intermediul unui comunicat, atat informatia, cat si explicatia pentru care s-a dat unda verde in ceea ce priveste „retragerea autorizatiei de functionare a societatii Carpatica Asig S.A., ca urmare a constatarii starii de insolventa a societatii, si promovarea cererii de deschidere a procedurii de faliment, potrivit Legii 503/2004 (republicata) si Legii 85/2014”.

Masura luata de autoritatea nationala de reglementare si supraveghere a pietelor asigurarilor si a celei de capital vizeaza, asadar, firma cu sediul central in Sibiu, care practica atat asigurari generale, cat si de viata. Compania are o vechime pe piata de profil de circa 18 ani.

sursa foto: facebook.com/CarpaticaAsig.ro/

53 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger