AcasăNewsAtac cu zeci de raniti intr-un cinematograf german

Atac cu zeci de raniti intr-un cinematograf german

Un individ inarmat pana-n dinti ar fi intrat intr-un cinematograf ce face parte dintr-un centru comercial situat intr-un oras aflat in vesutl statului german. Ulterior, in incinta s-ar fi auzit focuri de arma. Peste 20 de persoane ar fi fost ranite.

Cel putin acestea sunt informatiile facute publice de presa locala, preluata de cea internationala. Din cate anunta CNN, ar fi vorba despre cel putin 25 de victime ale atacului care a avut loc in urma cu scurta vreme in orasul Viernheim. Potrivit thelocal.de, victimele ar fi avut de suferit, in numar mare, de pe urma gazului lacrimogen raspandit in incinta. Drept urmare, nu se stie daca exista si persoane ranite de pe urma focurilor de arma auzite in zona.

Avand in vedere ca a trecut putina vreme de la aparitia primelor informatii pe acest subiect, detaliile sunt putine. Momentan, nu se stie cine anume e individul si ce revendicari are sau cum isi motiveaza acest demers sangeros. Cert este ca temerile sunt cu atat mai mari, cu cat au trecut doar cateva saptamani de la mastacrul din orlando, pus la cale de un tanar sadit groaza intr-un club, tragand la intamplare si omorand 49 de oameni.

Se mai stie ca zona a fost inconjurata de fortele de ordine, momentan incercandu-se sa se ia legatura cu presupusul atacator, despre care exista date ca s-ar fi baricadat in incinta. Nu se stie daca exista si ostatici, in acest sens existand diferite versiuni in relatiarile presei internationale.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger