AcasăNewsAtac dur al Laurei Codruta Kovesi: "DNA are in lucru dosare importante"

Atac dur al Laurei Codruta Kovesi: „DNA are in lucru dosare importante”

Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat ca DNA-ul are in lucru multe dosare importante.

Printre altele, Laura Codruta Kovesi sustine ca a crescut numarul denunturilor si ca DNA-ul se bazeaza in ultima perioada pe „foarte multi oameni care doresc sa lucreze pentru noi”.

Un castig pentru DNA il reprezinta plusul de incredere obtinut din partea populatiei ceea ce se traduce in „deschiderea de noi dosare cu persoane importante”.

Intr-un interviu acordat ziare.com, Laura Codruta Kovesi a precizat ca are in vedere modul in care vor fi gestionate bunurile si imobilele confiscate in dosarul ICA, existand chiar posibilitatea ca DNA sa se mute in sediul Trustului Intact.

Nu in ultimul rand, Laura Codruta Kovesi a afirmat ca prejudiciul in dosarele Microsoft si EADS este inca in curs de evaluare, dar ca in mod sigur acesta depaseste pragul de un miliard de euro.

Procurorul sef al DNA a tinut sa precizeze si faptul ca ancheta in cazul fostilor ministri nu a plecat de la informatiile primite din partea FBI ci chiar de la cercetarea facuta de Directia Nationala Anticoruptie.

author avatar
Cristi Ionita
865 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger