AcasăNewsAtac sangeros soldat cu 40 de morti. Tragedia s-a produs inaintea unui...

Atac sangeros soldat cu 40 de morti. Tragedia s-a produs inaintea unui meci de volei!

Gest de o violenta iesita din comun, soldat cu foarte multe victime. Un dispozitiv explozibil care a sarit in aer inainte de inceputul unui meci ce urma sa aiba loc duminica, in cadrul unei competitii sportive, a facut peste 40 de victime.

Tragedia a avut loc in urma cu scurt timp in Patika, provincie din estul Afganistanului, anunta BBC. Din pacate, pentru salvarea a 40 de persoane care au avut de suferit de pe urma atacului sinucigas medicii nu au mai putut face nimic, traumatismele suferite fiind deosebit de grave. Alte aproximativ 50 de persoane au fost ranite, fiind preluate de catre paramedicii ajunsi la locul tragediei si duse de urgenta la spital.

Cine anume sta in spatele gestului cumplit nu se stie deocamdata. La locul dramei – un teren pe care avea sa se desfasoare un meci din cadrul unei competitii de volei- au intervenit atat medicii, cat si politistii locali, care se straduiesc sa ajute ranitii, dar si sa afle cat mai multe indicii care sa contribuie la elucidarea cauzelor producerii exploziei.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger