AcasăNewsAtentie la falsii avocati care tepuiesc oameni de afaceri!

Atentie la falsii avocati care tepuiesc oameni de afaceri!

Iata ca, mai nou, celebra metoda „Maradona” a ajuns de pe strazile Capitalei in cele mai luxoase birouri ale unor importanti oameni de afaceri. Bineinteles, si de aceasta data victimele predilecte sunt „centaurii”, cetateni straini care pot fi mai usor inselati de escrocii care le propun afaceri care par chilipiruri dar, in final, se dovedesc a fi niste „tepe” ordinare.

 

Bondric Eugenia este judecata pentru inselaciune

Iar un caz concret este cel al unei false avocate, pe care mai multi oameni de afaceri din strainatate au reclamat-o ca i-ar fi pacalit, promitandu-le vanzarea unor imobile care faceau obiectul unor executari silite. Si, chiar daca Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti au condamnat-o pe invinuita Eugenia Bondric la opt ani de inchisoare, in dosarul penal 7749/P/2012 pentru inselaciune in forma continuata, fals si uz de fals si folosirea fara drept a unei calitati oficiale, aceasta s-a mai ales in ultima vreme si cu alte plangeri penale, aflate pe rolul unei sectii de Politie din Capitala.

Alba-neagra de-a executoru’

Mai multi cetateni straini au reclamat ca au fost inselati in cumpararea unor apartamante din Capitala
Oamenii de afaceri pacaliti au reclamat la Politie ca au fost victimele unei femei care s-a prezentat ca desfasurandu-si activitatea in cadrul unui Birou de Executori Judecatoresti si le-a ofertat diverse apartamente din Bucuresti, despre care a sustinut ca s-ar afla in stare de executare silita, la preturi de adjudecare extrem de convenabile. Un caz concret este cel al unui apartament din strada Ramnicu Valcea, cotat la doar 22.500 euro. In schimbul intermedierii, strainii au fost convinsi sa-i plateasca Eugeniei Bondric un onorariu personal de 8.000 de euro, bani dati cash. In schimb s-au ales cu niste „procese verbale de vanzare” si un titlu de adjudecare care, la o verificare ulterioara, s-au dovedit a fi false. Alertati, oamenii de afaceri au cerut informatii la biroul de executori judecatoresti invocat de „avocata” Bondric, numai ca de aici li s-a raspuns ca la ei nu lucreaza nimeni cu acest nume.

 

 

 

 

Politia in alerta

Baroul Avocatilor Bucuresti dezminte ca are un membru cu numele Bondric Eugenia

Dandu-si seama ca au fost trasi pe sfoara, oamenii de afaceri turci au facut imediat plangere penala, reclamand la Politie ca in total au cotizat la „doamna avocat” suma de 222.625 euro. In urma arestarii acesteia si a anchetei Politiei, Tribunalul Bucuresti a dat la 16.04.2013 o sentinta prin care „condamna pe inculpatul Bondric  Eugenia la pedeapsa inchisorii de opt ani pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata”. Sentinta de opt ani a fost pastrata si de Curtea de Apel, insa acest aspect pare sa nu o fi oprit pe inculpata, judecata in stare de control judiciar, sa-si continue „cariera” de fals avocat, dupa cum reiese dintr-o noua plangere penala depusa la Politie de un cetatean francez. Care, la randul sau, reclama ca a dat un avans de 4.750 de euro, dupa ce femeia care s-a prezentat din nou drept avocata i-ar fi prezentat doua imobile aflate in strada George Enescu si Bulevardul Decebal pe care s-a angajat sa le adjudece la licitatii la preturi avantajoase. Numai ca francezul s-a documentat la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, afland cu stupoare ca actele cu antetul respectivei institutii ar fi, de asemenea, falsificate. Asa ca acum politistii au serios de lucru, mai ales ca Baroul de Avocati Bucuresti a dezmintit categoric ca in randurile sale ar activa vreun avocat cu numele de Bondric Eugenia.

 

Bondric Eugenia este judecata pentru inselaciune

author avatar
Toni Matei
1.231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger